O nama

Prima Bon d.o.o. je tvrtka nastala na godinama uloženim u znanje, trud i posvećenost problematici procjene rizika. Razvila se, inicijalno, kao interna potreba da klijentima Prima Solventa, naše partnerske tvrtke, omogući bolji uvid u poslovanje potencijalnih partnera, klijenata, konkurenata, a danas smo odlučili navedeno znanje akumulirano kroz zadnjih 15-tak godina preliti u novi projekt zajedno s jednom od najvećih svjetskih kuća za kreditna osiguranja, naplatu potraživanja i najvažnije procjenu rizika Coface Hrvatska d.o.o..

Prima Bon je svojim klijentima omogućio dodatne vrijednosti za koje smatramo da su u današnje vrijeme krucijalne kod procjene pravnih subjekata. Podaci vezani uz naplatu potraživanja tvrtke Prima Solvent i Coface Hrvatska jedan su od elementa koji zajedno sa duplom procjenom pravnog subjekta, a pritom mislimo na procjenu tvrtke Prima Bon, s elementima preporuke maksimalne izloženosti (kredita) i rejtinga i neovisnu procjenu tvrtke Coface Hrvatska kroz jedan od njihovim Bonitetnih izvješća daju odličnu komparativnu prednost i vrijednost našem proizvodu i uslugama.

Naša vizija je biti pouzdan partner u zaštiti poslovnih aktivnosti klijenata te postati prva adresa i vodeća tvrtka za procjenu rizika u regiji.

Misiju vežemo uz ispunjenje navedene vizije s naglaskom na jednostavnost korištenja sustava manje ili više zahtjevnim korisnicima. Misija Prima Bona je i stvaranje ugodnog, kvalitetnog i poticajnog radnog okruženje koje će još više obogatiti uslugu koju pružamo klijentima a djelatnicima omogućiti da zajedno sa svojim kolegama i obiteljima uživaju u svojim svakodnevnim poslovnim aktivnostima!

© Copyright 2024 - Prima Bon. All rights reserved.